Thursday, January 3, 2013

Jana Pendapatan 2013


Salam sejahtera buat semua,
Hari ni saya nak kongsi cara simple nak jana pendapatan sampingan di internet .. cara ini tak la boleh menjadikan sahabat semua jutawan segera namun jika kena caranya boleh la buat top up untuk bayar segala bil utiliti tu setiap bulan…
Mula-mula layan gambar dulu…


Ok kat atas tu adalah payment proof untuk program ini…
Program ni agak simple .. tak perlu laman web .. tak perlu modal dan tak perlu sahabat semua mengadap komputer setiap hari pun…
Apa yang perlu dilakukan adalah :
1.Daftar program >>> disini 
2.Masukkan segala maklumat yang diperlukan..
3.Pilih mana-mana url yang hendak dipendekkan .. contoh http://www.hmetro.com.my masukkan dibahagian yang telah diberikan..dan anda akan diberikan url begini >> http://adfoc.us/469396510982 yang mana jika url ini diklik anda akan dibawa ke akhbar online harian metro …
4.Sebarkan url yang diberi tadi..
5.Setiap klik yang diterima dari url tersebut pihak adfoc.us membayar kita ..
Mudah bukan ?.. hehe .. kat mana nak sebar url.. mudah saja .. saya yakin 100% semua sahabat ada akaun media sosial seperti twitter atau facebook … ha … sebar sahaja disana ..insyaallah setiap hari ada sahaja klik yang terhasil dan disitu income kita akan meningkat tanpa kita sedar ..
ok, sebarang pertanyaan boleh tanya kat bahagian komen .. insyaallah saya jawab…
sekian cara menjana pedapatan sampingan di internet kali ini… terima kasih