Saturday, April 17, 2010

Duit cepat , Tanpa modal

kalau nak dapatkan duit segera, boleh dapatkan kat program ni, tanpa perlu keluar modal,
tapi pastikan kita ada akaun paypal dulu.

Justin Michie, pakar internet sedang membuat promosi berkenaan buku terbaru beliau.
Sesiapa yang memperkenalkan buku beliau dan berjaya mendapat signup anda mendapat $1.00 atau RM3.30 setiap signup.


oleh itu...

Jika 10 orang signup anda dapat $10.00 atau RM30.30!
Jika 100 orang signup anda dapat $100.00 ayau RM330.30!
Jika 500 orang signup anda dapat $500.00 atau RM1,650.00!


Duit anda akan dibayar melalui paypal dan promosi ini.
bermula dari 15hb April sehingga 30hb April !


Daftar di :

http://www.internetmarketinggonewild.com/amember/go.php?r=1831

( Penting : Periksa email anda sejurus selesai memberi nama dan email untuk pengesahan dan download ebook tersebut)

Cara paling mudah untuk sebarkan perkara macam ni, masukkan dalam email kempen dan sebarkan kepada subscriber anda, atau blast dalam facebook

Pencen Tetap

Friday, April 16, 2010

MyLook.com

Pada hari ini, saya ingin kongsikan dengan anda sebuah program engine search
terbaru iaitu MyLook.com

MyLook.com ialah sebuah enjin carian baru yang menawarkan saham percuma
kepada ahli-ahli yang mendaftar dan melakukan carian menggunakan MyLook.com.
Pendaftaran dan keahlian adalah percuma.

Tawaran ini mungkin hanya sah pada peringkat awal pelancaran MyLook.com dan
MyLook.com berhak menarik balik tawaran ini di masa hadapan. Bagaimana pun,
semua unit saham yang telah anda kumpul akan terus menjadi milik anda dan
mendatangkan pulangan bulanan.

Setiap unit saham MyLook.com bernilai 22 cents (USD) buat masa sekarang.
Setiap unit saham akan memberikan pendapatan bulanan kepada anda dalam
bentuk dividen bulanan.

Sertai MyLook.com sekarang dan dapatkan:

-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5
carian menggunakan MyLook.com pada hari tersebut.
-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).
-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan
20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Anda tidak perlu memperkenalkan peluang ini kepada sesiapa pun untuk
menerima bayaran dari MyLook.com tetapi jumlah saham yang dapat anda kumpul
adalah terhad kepada $0.22 x 5 = $1.10 sahaja setiap hari.

Tetapi sekiranya anda ingin mendapat pendapatan bulanan secara pasif dan
percuma untuk jangkamasa panjang, anda boleh memperkenalkan rakan-rakan dan
anda akan mendapat lebih banyak saham percuma pulangan yang berlipat-ganda.

*http://mylook.com/join.php?x=25319
*
*
*
*
***** Pastikan anda sentiasa login akaun anda semasa menggunakan MyLook ni
utk mndpt hasilnya. *

Tuesday, April 13, 2010

Panduan menjana pendapatan menerusi blog

1. Individu mestilah mempunyai Internet serta komputer riba yang mudah dibawa ke mana-mana.
2. Mulakan membaca blog popular kemudian tinggalkan komen pada lima blog popular ini.
3. Kemudian untuk setiap blog yang sudah diberi komen, cari pula blog lain kemudian tinggalkan tiga komen di situ begitulah seterusnya sehingga iaa berkembang.
4. Buat template yang menceriakan dan bukan hanya mengambil template sedia ada.
5. Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan.
6. Mendaftar dengan laman web Nuffnang untuk memastikan blog menerima iklan daripada Nuffnang.
7. Rajin serta tidak kenal erti putus asa. metro

Thursday, April 8, 2010

Etika Rangkaian Sosial

1. Semua awam- pastikan anda tidak masukan segalanya di dalam laman web sosial anda kerana apa yang anda paparkan akan menjadi terbuka kepada awam. Ketahui setelah anda masukan ke dalam web (contoh: facebook)anda pasti tidak dapat mengawal.

2. Segala dimeterai – Jika anda mengunakan rangkaian social walaupun anda cuba menjadi orang yang tiada nama (anonymous) anda pasti akan dapat dikesan kerana jejak anda di dalam internet pasti meninggalkan kesan seperti tapak kaki di dalam pasir. Anda juga secara tidak langsung terikat dengan sebarang perjanjian pengunaan yang anda setuju semasa pendaftaran.

3. Tidak semua jujur dan benar – anda hendaklah tahu yang bukan semua di dalam internet itu benar dan betul.

Mungkin orang itu mengunakan gambar orang lain untuk Facebooknya dan juga maklumat yang dipaparkan juga palsu. Ingat segalanya mungkin di dalam Internet.

4. Tapis diri anda sendiri – Pastikan apa yang anda taipkan dalam laman web itu tidak menganggu atau mengugat orang lain. Jangan taburkan fitnah atau jangan lepaskan geram anda secara langsung terus kepada individu. Berkiaslah jika perlu.

5. Tidak semua perlu tahu- Anda tidak perlu memasukan segalanya di dalam web. Pastikan yang maklumat yang anda sampaikan itu sesuai untuk umum atau tidak. Jika ia merupakan maklumat sensitive pastikan ia tidak terkeluar.

6. Asingkan – Jika anda ada rakan yang ramai anda boleh buka sebuah laman web peribadi dan asingkan segala kandungannya berbanding dengan lawan web kerja atau profesion anda. Jangan masukan bahan-bahan kerja anda dalam lawan web peribadi anda – rujuk MP

Sunday, April 4, 2010

Prosperent - LEBIH Hebat dari Google Adsense - Iklan Alaf Baru

Salam Semua

Sini saya nak kongsikan bersama satu cara baru untuk meletakkan iklan canggih di website dan blog anda.

Ia lebih canggih dari Adsense kerana anda boleh pilih/buat iklan sendiri mengikut kesesuaian website anda.

Cth: Website anda pasal camera. Jadi anda taipkan keyword "camera" maka akan keluar produk berkenaan kamera. Anda juga boleh pilh layout sendiri.

Paham. Kalau tak faham tengok gambar di bawah.

Register FREE kat sini >>>>> http://prosperent.com

Thursday, April 1, 2010

enjin carian PERCUMA

Hari ini saya nak kongsikan
tentang enjin carian yang akan membayar kita,
setiap kali kita membuat carian.

Lihat di sini:

http://mylook.com/join.php?x=25319

Perkenalkan rakan rakan menggunakannya,
kita juga akan dapat imbuhan.

Paling penting! Pendaftaran PERCUMA.


jumpa lagi.

Pencen Tetap11