Tuesday, March 2, 2010

Apa itu Dream Club Exclusive?


Dream Club Exclusive ataupun ringkasnya kita panggil DCE merupakan sebuah program yang menggabungkan sistem tradisional dan moden dalam menjana wang kepada semua ahlinya. Ini berbeza dengan pelbagai bentuk program yang anda pernah sertai kerana ianya bukanlah seperti yang anda sangkakan.....

DCE hanyalah program yang mengajak orang SUSAH menjadi SENANG dan berkonsep INSAN MEMBANTU INSAN. Dengan modal yang mampu disertai oleh semua orang iaitu serendah RM 20 sehingga RM 400 bergantung pilihan individu ianya mampu menjana pulangan kewangan secara berterusan.

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Anda hanya perlu taja dua orang sahaja. Jika anda tidak mampu untuk menaja dua orang walaupun dengan modal serendah RM 20...saya fikir anda tidak perlu meneruskan pembacaan anda kerana pastinya anda bukanlah orang yang mahu melakukan perubahan dalam hidup anda.

BAGAIMANA PROGRAM INI MENJANA PENDAPATAN UNTUK ANDA?Terdapat empat pilihan pakej untuk anda pilih iaitu :

(A) RM 20 (B) RM 100 (C) RM 200 (D) RM 400

Sebagai contoh....sekiranya anda memilih Pakej (C) iaitu RM 200 dan anda menaja 2 orang dibawah anda juga dengan Pakej (C) dan seterusnya maka jumlah pulangan yang anda bakal terima pada level 1 adalah RM 20 namun pada level ke 6 anda telah pun mempunyai pulangan sebanyak RM 320 beserta insentif sebanyak RM 1000. Mungkin anda nampak kecil namun program ini telah dicipta untuk terus bergerak memberi pendapatan pada anda.

Jika RM 20 dilevel 20 Berapa pulangannya?.....jangan terkejut...iaitu RM 1,048,000.00


NOTA :
Level begerak secara berterusan dan saya sarankan anda untuk memilih kesemua pakej yang berjumlah RM720 kerana ini akan memberi pulangan modal yang lebih cepat kepada anda. Setiap downline yang ada dibawah anda baik dimana sahaja pakej yang dipilihnya anda akan terima komisen seperti jadual atas tadi.

klik url dibawah untuk keterangan lanjut:

http://www.dreamclubexclusive.com/index.php?r=0126030804-1
atau email saya di: riah771@yahoo.com.my

6 comments:

 1. salam ....boleh saya tau dimane office club ni?dan kedua adakah benda n mngikut undang2 yang telah di tetapkan oleh pihak kerajaan memandangkan sejak akhir2 n ramai bisnes2 atau web syarikat di blok..harap pihak en dapat mmberi jawapan kpada saye..secara ikhlas saya tertarik dengan program ini..

  ReplyDelete
 2. salam... setahu saya dce ini tiada syarikat dan hanya mempunyai admin.. tetapi kpdn telah siasat siasat program dce ini beberapa hari yang lalu dan mengesahkan program ini sah disisi undang2 kerana tiada sistem riba mahupun piramid... dan semua ini telah direfer kepada haji zambri (tuan punya sistem)....

  ReplyDelete
 3. Nik Hazuwan Bin Nik AbdullahJune 16, 2010 at 8:15 PM

  Apakah bukti (surat drp KPDN dan dan sebagainya) yang menunjukkan program ini sah disisi undang2?

  ReplyDelete
 4. program ini telah beroperasi selamat 7 bulan dari 1.1.2010 dan tiada pihak mempertikaikan segala kepincangan atau keraguan terhadap program ini kerana ianya tiada unsur riba ataupun unsur2 haram yang dalam d.c.e ini... lagipun program ini sebuah program dan bukannya 1 perniagaan...

  ReplyDelete
 5. apa dah jadi dgn dce ? website masih dalam construction ke ?

  ReplyDelete
 6. cerita gah gagagag lady gaga

  ReplyDelete