Friday, November 19, 2010

Dapatkan ianya PERCUMA untuk 1 Juta Pengunjung

Tidak perlu bayar untuk iklan anda lagi !!!!!

Anda boleh menggunakan sistem pemasaran baru kami untuk menghantar lebih dari 1 juta pengunjung ke website anda ianya benar-benar percuma. Yang lebih penting lagi anda boleh berhenti membuang wang untuk iklan yang belum tentu bekerja untuk anda.

Sekarang sign up sistem baru kami, pemasaran percuma profesional, dan membiarkannya ia bekerja bagi anda untuk menambah jumlah pengunjung yang sebenarnya ke website anda.

Ini adalah alat pemasaran yang anda perlukan dan ia adalah benar-benar percuma .........!

Sistem ini boleh menghantar lebih dari 1 juta pengunjung yang dijanjikan ke laman web anda hanya dalam 30 hari.

Apa tunggu lagi....????

Lawati



Dan biarkan ianya bekerja untuk anda hari ini.

Pencen Tetap11

Monday, May 3, 2010

Ada barang tak pakai? Jangan simpan, jual !



Penerangan dari Raja Kamil klick gambar di atas

Salam hormat;

Anda ada kasut, handphone, komputer atau barang-barang terpakai lain?

Barang-barang ni, kalau dibiarkan akan buat menyemak je kat stor belakang rumah tu.

Kalau nak buang, sayang. Dah lah nak dapat dulu bukan main susah, tapi, kalau tak buang,..ahh, serba salah pulak.

Ha, itulah dilemma saya beberapa bulan yang lepas. Sehinggalah baru-baru ini saya terjumpa satu cara bagaimana menukarkan barangan terpakai tadi kepada wang tunai.

Nak tahu caranya?

Ok, mudah sahaja. Anda lawati www.mudah.my, dan iklankan barangan terpakai tersebut.

Senang sangat, tak perlu daftar atau bayar apa-apa pun.

Baiklah, sebenarnya, tip di atas merupakan sedutan daripada produk terbaru Raja Kamil (www.rajakamil.biz)

Produk yang boleh didapati di http://dot-my.com/index.php?ref=riah771 , sebenarnya mempunyai :
-5 cara untuk buat duit di mudah.my
-2 cara untuk jadikan iklan anda menarik
-8 cara untuk tukarkan pelawat iklan anda kepada pembeli serta merta
-serta beberapa tips dan trik lagi.

Betul, semua tip itu anda boleh dapati di http://dot-my.com/index.php?ref=riah771

Sekarang ini, dapatlah anda jadikan rumah anda kemas sikit di samping mendapat pendapatan sampingan. Jual surat khabar lama pun belum tentu boleh dapat RM342 dalam seminggu.

Jangan lupa layari http://dot-my.com/index.php?ref=riah771 hari ini juga.

PS : Dengar cerita, produk ini akan dinaikkan harga dalam masa terdekat

Saturday, April 17, 2010

Duit cepat , Tanpa modal

kalau nak dapatkan duit segera, boleh dapatkan kat program ni, tanpa perlu keluar modal,
tapi pastikan kita ada akaun paypal dulu.

Justin Michie, pakar internet sedang membuat promosi berkenaan buku terbaru beliau.
Sesiapa yang memperkenalkan buku beliau dan berjaya mendapat signup anda mendapat $1.00 atau RM3.30 setiap signup.


oleh itu...

Jika 10 orang signup anda dapat $10.00 atau RM30.30!
Jika 100 orang signup anda dapat $100.00 ayau RM330.30!
Jika 500 orang signup anda dapat $500.00 atau RM1,650.00!


Duit anda akan dibayar melalui paypal dan promosi ini.
bermula dari 15hb April sehingga 30hb April !


Daftar di :

http://www.internetmarketinggonewild.com/amember/go.php?r=1831

( Penting : Periksa email anda sejurus selesai memberi nama dan email untuk pengesahan dan download ebook tersebut)

Cara paling mudah untuk sebarkan perkara macam ni, masukkan dalam email kempen dan sebarkan kepada subscriber anda, atau blast dalam facebook

Pencen Tetap

Friday, April 16, 2010

MyLook.com

Pada hari ini, saya ingin kongsikan dengan anda sebuah program engine search
terbaru iaitu MyLook.com

MyLook.com ialah sebuah enjin carian baru yang menawarkan saham percuma
kepada ahli-ahli yang mendaftar dan melakukan carian menggunakan MyLook.com.
Pendaftaran dan keahlian adalah percuma.

Tawaran ini mungkin hanya sah pada peringkat awal pelancaran MyLook.com dan
MyLook.com berhak menarik balik tawaran ini di masa hadapan. Bagaimana pun,
semua unit saham yang telah anda kumpul akan terus menjadi milik anda dan
mendatangkan pulangan bulanan.

Setiap unit saham MyLook.com bernilai 22 cents (USD) buat masa sekarang.
Setiap unit saham akan memberikan pendapatan bulanan kepada anda dalam
bentuk dividen bulanan.

Sertai MyLook.com sekarang dan dapatkan:

-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5
carian menggunakan MyLook.com pada hari tersebut.
-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).
-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan
20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Anda tidak perlu memperkenalkan peluang ini kepada sesiapa pun untuk
menerima bayaran dari MyLook.com tetapi jumlah saham yang dapat anda kumpul
adalah terhad kepada $0.22 x 5 = $1.10 sahaja setiap hari.

Tetapi sekiranya anda ingin mendapat pendapatan bulanan secara pasif dan
percuma untuk jangkamasa panjang, anda boleh memperkenalkan rakan-rakan dan
anda akan mendapat lebih banyak saham percuma pulangan yang berlipat-ganda.

*http://mylook.com/join.php?x=25319
*
*
*
*
***** Pastikan anda sentiasa login akaun anda semasa menggunakan MyLook ni
utk mndpt hasilnya. *

Tuesday, April 13, 2010

Panduan menjana pendapatan menerusi blog

1. Individu mestilah mempunyai Internet serta komputer riba yang mudah dibawa ke mana-mana.
2. Mulakan membaca blog popular kemudian tinggalkan komen pada lima blog popular ini.
3. Kemudian untuk setiap blog yang sudah diberi komen, cari pula blog lain kemudian tinggalkan tiga komen di situ begitulah seterusnya sehingga iaa berkembang.
4. Buat template yang menceriakan dan bukan hanya mengambil template sedia ada.
5. Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan.
6. Mendaftar dengan laman web Nuffnang untuk memastikan blog menerima iklan daripada Nuffnang.
7. Rajin serta tidak kenal erti putus asa. metro

Thursday, April 8, 2010

Etika Rangkaian Sosial

1. Semua awam- pastikan anda tidak masukan segalanya di dalam laman web sosial anda kerana apa yang anda paparkan akan menjadi terbuka kepada awam. Ketahui setelah anda masukan ke dalam web (contoh: facebook)anda pasti tidak dapat mengawal.

2. Segala dimeterai – Jika anda mengunakan rangkaian social walaupun anda cuba menjadi orang yang tiada nama (anonymous) anda pasti akan dapat dikesan kerana jejak anda di dalam internet pasti meninggalkan kesan seperti tapak kaki di dalam pasir. Anda juga secara tidak langsung terikat dengan sebarang perjanjian pengunaan yang anda setuju semasa pendaftaran.

3. Tidak semua jujur dan benar – anda hendaklah tahu yang bukan semua di dalam internet itu benar dan betul.

Mungkin orang itu mengunakan gambar orang lain untuk Facebooknya dan juga maklumat yang dipaparkan juga palsu. Ingat segalanya mungkin di dalam Internet.

4. Tapis diri anda sendiri – Pastikan apa yang anda taipkan dalam laman web itu tidak menganggu atau mengugat orang lain. Jangan taburkan fitnah atau jangan lepaskan geram anda secara langsung terus kepada individu. Berkiaslah jika perlu.

5. Tidak semua perlu tahu- Anda tidak perlu memasukan segalanya di dalam web. Pastikan yang maklumat yang anda sampaikan itu sesuai untuk umum atau tidak. Jika ia merupakan maklumat sensitive pastikan ia tidak terkeluar.

6. Asingkan – Jika anda ada rakan yang ramai anda boleh buka sebuah laman web peribadi dan asingkan segala kandungannya berbanding dengan lawan web kerja atau profesion anda. Jangan masukan bahan-bahan kerja anda dalam lawan web peribadi anda – rujuk MP

Sunday, April 4, 2010

Prosperent - LEBIH Hebat dari Google Adsense - Iklan Alaf Baru

Salam Semua

Sini saya nak kongsikan bersama satu cara baru untuk meletakkan iklan canggih di website dan blog anda.

Ia lebih canggih dari Adsense kerana anda boleh pilih/buat iklan sendiri mengikut kesesuaian website anda.

Cth: Website anda pasal camera. Jadi anda taipkan keyword "camera" maka akan keluar produk berkenaan kamera. Anda juga boleh pilh layout sendiri.

Paham. Kalau tak faham tengok gambar di bawah.

Register FREE kat sini >>>>> http://prosperent.com

Thursday, April 1, 2010

enjin carian PERCUMA

Hari ini saya nak kongsikan
tentang enjin carian yang akan membayar kita,
setiap kali kita membuat carian.

Lihat di sini:

http://mylook.com/join.php?x=25319

Perkenalkan rakan rakan menggunakannya,
kita juga akan dapat imbuhan.

Paling penting! Pendaftaran PERCUMA.


jumpa lagi.

Pencen Tetap11

Sunday, March 28, 2010

Menukar Fail Doc ke PDF di Talian



Menukar fail doc kepada PDF memang sukar jika kita tidak mempunyai perisian tapi tugas tersebut menjadi mudah jika kita mempunyai sambungan internet.

Tanpa berlengah lagi kita lawati :

Acrobat.com

http://acrabat.com/

Penukaran fail tersbut menarik tetapi limit kepada lima penukaran sahaja anda perlu mendaftar dan muat turun ke dalam PC.

Neevia Technologi

http://convert.neevia.com

PDF Online

http://www.pdfonline.com/convertpdf/

PDF Converter

http://www.freepdfconvert.com

Primo PDF

http://www.primopdf.com/online.aspx

Penukaran PDF berasaskan web yang ringkas dan pentas. Anda boleh menukar fail sehingga. 10 MB dengan muat naiknya atau masukan alamat URL untuk ditukarkan. Fail format PDF akan dihantar terus ke e-mel anda apabila selesai. MPC

Tuesday, March 23, 2010

Killer Follow Up



Link download istimewa untuk anda...

Dowload sekarang dan buat tempahan segera, Pakej
Killer Follow-Up pasti bantu anda menggandakan jualan
produk anda!

Selamat sejahtera

Tahniah dan terima kasih kerana anda telah mendaftar
dengan KillerFollowUp.com.

Mulai hari ini anda akan menerima emel dari saya bagaimana
melakukan killer follow-up dengan berkesan!

Pertama sekali, biar saya perkenalkan diri saya.
Nama saya Haszoor. Berusia 27 tahun sekarang.

Kini sudah 2 tahun saya berkerja hanya dari rumah dengan
menggunakan internet. Pendek kata perniagaan internet.

Sepanjang 2 tahun ini, banyak pengalaman yang saya dapat.
Biar saya beritahu anda beberapa perkara mengenai bagaimana
untuk berjaya dalam perniagaan internet.

1. Anda mestilah mempunyai produk yang hot
2. Laman web yang mampu menjual
3. Follow-up yang berkesan
4. Bantuan selepas jualan yang tip top

Kali ini saya fokuskan bahagian follow-up. Kenapa?

Mudah sahaja kerana 70% jualan biasanya terhasil daripada
follow-up!

Jadi jualan anda banyak bergantung pada follow-up...

Disebabkan itu saya berkongsi ilmu serta pengalaman saya melalui
Pakej Killer Follow-Up!

Pakej yang sangat berbaloi. Semurah RM60 sahaja dan pelaburan
tersebut memberikan anda keuntungan seumur hidup, percayalah...

Jadi jangan ragu - ragu untuk membuat tempahan!

---> http://www.killerfollowup.com/order.html

Jika anda ingin tahu lebih lanjut, lihat semula laman web killer
follow-up dan baca dengan teliti!

Ambil masa anda, tidak rugi spend masa 15 minit membacanya jika
ianya boleh membantu seumur hidup anda!

---> http://www.killerfollowup.com

jangan lupa buat tempahan, tindakan anda hari ini, penentu kejayaan
anda hari esok dan masa depan!



Demi kejayaan anda,

Haszoor

www.KillerFollowUp.com

P.S: Saya jamin anda akan rugi jika tidak mendapatkan Pakej Killer
Follow-Up, kerana harganya yang sangat murah! RM60 sahaja...

P.P.S: Nilai RM60 adalah sikit jika dibandingkan dengan apa yang
bakal anda perolehi....pakej ini umpama peti besi penuh dengan emas,
tunggu anda sahaja untuk membukannya!

Buat tempahan sekarang! ---> http://www.killerfollowup.com/index.php?ref=riah771

Tuesday, March 2, 2010

Apa itu Dream Club Exclusive?


Dream Club Exclusive ataupun ringkasnya kita panggil DCE merupakan sebuah program yang menggabungkan sistem tradisional dan moden dalam menjana wang kepada semua ahlinya. Ini berbeza dengan pelbagai bentuk program yang anda pernah sertai kerana ianya bukanlah seperti yang anda sangkakan.....

DCE hanyalah program yang mengajak orang SUSAH menjadi SENANG dan berkonsep INSAN MEMBANTU INSAN. Dengan modal yang mampu disertai oleh semua orang iaitu serendah RM 20 sehingga RM 400 bergantung pilihan individu ianya mampu menjana pulangan kewangan secara berterusan.

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Anda hanya perlu taja dua orang sahaja. Jika anda tidak mampu untuk menaja dua orang walaupun dengan modal serendah RM 20...saya fikir anda tidak perlu meneruskan pembacaan anda kerana pastinya anda bukanlah orang yang mahu melakukan perubahan dalam hidup anda.

BAGAIMANA PROGRAM INI MENJANA PENDAPATAN UNTUK ANDA?



Terdapat empat pilihan pakej untuk anda pilih iaitu :

(A) RM 20 (B) RM 100 (C) RM 200 (D) RM 400

Sebagai contoh....sekiranya anda memilih Pakej (C) iaitu RM 200 dan anda menaja 2 orang dibawah anda juga dengan Pakej (C) dan seterusnya maka jumlah pulangan yang anda bakal terima pada level 1 adalah RM 20 namun pada level ke 6 anda telah pun mempunyai pulangan sebanyak RM 320 beserta insentif sebanyak RM 1000. Mungkin anda nampak kecil namun program ini telah dicipta untuk terus bergerak memberi pendapatan pada anda.

Jika RM 20 dilevel 20 Berapa pulangannya?.....jangan terkejut...iaitu RM 1,048,000.00


NOTA :
Level begerak secara berterusan dan saya sarankan anda untuk memilih kesemua pakej yang berjumlah RM720 kerana ini akan memberi pulangan modal yang lebih cepat kepada anda. Setiap downline yang ada dibawah anda baik dimana sahaja pakej yang dipilihnya anda akan terima komisen seperti jadual atas tadi.

klik url dibawah untuk keterangan lanjut:

http://www.dreamclubexclusive.com/index.php?r=0126030804-1
atau email saya di: riah771@yahoo.com.my