Wednesday, December 16, 2009

Catcheye : Free



Salam,

Disini saya ingin berikan satu program percuma untuk menjana pendapatan yang tak payah keluar modal langsung.

http://www.catcheye.com.my/?r=25944

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia ,

apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,

ya,mudah saja, klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,

malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

katakan anda menaja 10 orang di level 1,

kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,

tahu tak $NAME&? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,

kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110

jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

banyak tu ..

awak tak nak ke?

ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal

cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..

untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 22,000 orang sekarang..

jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register.

1.http://www.catcheye.com.my/?r=25944

2.klik join catcheye now

3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5.klik agree and proceed..Ok siap

Kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in

2.lepas sign in klik reward panel

3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.

4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.

5.Postkan risalah saya ni ke bulletin, iklan free or pape je & emailkan kepada kawan2.

6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade ramai orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma

No comments:

Post a Comment