Tuesday, November 3, 2009

PELANCARAN GVO MALAYSIA - MLM CYBER TERCANGGIH


RM17,000 +++ Potensi Pendapatan Pasif Sebulan !!!

PLAN PEMASARAN

1. QUICK START BONUS

50% komisyen dibayar terus kepada anda bagi setiap penajaan yang dibuat pada bulan pertama. Misalnya anda menaja 10 ahli dalam bulan pertama. Anda akan mendapat 50% komisyen dari bayaran penyertaan mereka dan juga 50% komisyen dari penyertaan ahli yang jatuh dalam susunan matrix mereka. Ini adalah bonus segera yang akan dibayar kepada ahli2 yang membuat tajaan disepanjang bulan pertama dia mengatifkan akaun GVO.

* Dengan hanya menaja 2 ahli dibulan pertama, seseorang itu sudah mula menjana keuntungan

2. BINARY HYBRID MATRIX BONUS

Selepas sebulan downline anda menyertai GVO, sampailah masa sebenar untuk anda menjana pendapatan yang lumayan tanpa had. Pihak GVO akan mula bayar Bonus Matching ( Matching Bonus ) sebanyak 20%. Anda bukan hanya akan mendapat Bonus Matrix sehinngga 10 level ( hasil spillover ) malah juga akan menikmati Matching Bonus 20% sehingga 10 level bagi setiap downline yang anda taja.

Contoh:

Katakan anda telah menaja 4 ahli yang secara keseluruhannya telah mendapat bonus sebanyak $5,000. Anda sebagai penaja mereka juga akan mendapat komisyen tidak kurang $5,000 serta tambahan $4,000 lagi sebulan dalam bentuk Bonus Penajaan.

Re-Entry Bonus

Sebaik anda mempunyai " direct downline " yang ditaja sendiri serta rangkaian dibawahnya seramai 14 orang atau lebih, anda akan mendapat satu unit baru " re-entry "percuma ke dalam hiraki matrix yang akan menggandakan lagi pendapatan anda. Begitu juga bila ahli kedua yang anda taja berjaya kembangkan network mencapai 14 orang, anda mendapat satu lagi unit " re-entry" percuma. Begitulah proses seterusnya dan anda boleh mendapat seberapa banyak unit " re-entry " percuma hanya jika anda menaja serta membantu ahli2 tajaan anda berkembang.

Bagaimana unit2 " re-entry " ini boleh menggandakan pendapatan anda ?. Bila anda layak imot "re-entry" percuma, anda boleh memilih dimana saja anda ingin "placing" unit anda ini didalam network anda sedia ada. Misalnya anda dapati seorang ahli bawahan anda agak aktif dan berfikiran positif, anda boleh " placing " unit anda dibawah ahli tersebut dengan cara kelik link " add profit " dihujung nama ahli2 tersebut. Secara tak langsung anda juga boleh membantu ahli tersebut memaksimakan pendapatannya selain matrix 2 X 10 unit " re-entry " anda itu menyumbangkan lagi pasif income ( Bonus Matrix ) sebanyak $4,600 kepada anda. Bayangkan kalau ada 5, 10 @ 50 unit2 "re-entry" anda dalam matrix GVO !.

Nota:

* Bonus Matrix - Adalah Bonus auto yang dibayar berdasarkan placing / susunan unit2 ahli yang jatuh dalam hiraki matrix 2 X 10 seseorang ahli tidak kira samada unit2 tersebut adalah hasil tajaan sendiri atau disebabkan limpahan ( spillover ) dari aktiviti penajaan upliners mahu pun hasil sumbangan penajaan ahli2 bawahan. Ini adalah satu bentuk pendapatan pasif yang mampu menymbangkan pendapatan maksima sehingga hampir $4,600 sebulan. Ahli2 yang 100% pasif hanya boleh mencapai pendapatan maksima bulanan sebanyak ini saja. Bagaimana pun ahli2 GVO yang aktif membuat penajaan boleh menggandakan Bonus Matrix ini melalui unit2 " re-entry " seperti yang dijelaskan diatas tadi. Bonus Matrix ini berulang2 kerana aktiviti " monthly renewal ".

* Bonus Matching - Ini bukannya Bonus Pasangan ( Pairing ) seperti mana yang diamalkan dalam mana2 Plan Binari lain. Ia sama sekali berbeza. Sebagai contoh ( rujuk imej diatas ) - Anda menaja 2 orang ahli & sistem GVO menyusunnya dilevel 1 anda iaitu kiri & kanan. Maka anda berhak mendapat Bonus Matching sebanyak 20% daripada pendapatan 2 ahli yang anda taja tadi. Jika pendapatan mereka pada bulan tersebut masing2 $1000, maka Bonus Matching anda ialah ( 20% X $1000 ) + ( 20% X $1000 ) yang bersamaan dengan $400. Tajalah seramai mana pun dan placinglah dimana2 pun, anda tetap layak mendapat bonus ini sebanyak 20% dari pendapatan bulanan ahli yang anda taja sehinggalah sedalam 10 level. Tidak perlu berlaku pasangan @ " pairing " sebagaimana dalam plan binari lain. Bonus Matching ini berulang2 sama seperti Bonus Matrix kerana aktiviti " monthly renewal ".

* PENTING :

Plan kedua mula berjalan setelah usia keahlian seseorang ahli melepasi 30 hari.

3. BONUS POOL

GVO juga menawarkan Bonus Pool kepada ahli2 yang layak. Sebanyak 10% dari keuntungan bersih syarikat akan diasingkan setiap bulan untuk peruntukkan Bonus Pool ini. Ahli2 GVO yang aktif membuat penajaan dan berada di rating 20 teratas yang membuat penajaan paling ramai pada bulan2 tertentu layak berkongsi Bonus Pool ini.

Misalnya anda join hari ini dan anda menaja 10 orang pada bulan yang sama. Jika anda adalah antara yang berada dalam senarai 20 pertama yang banyak membuat penajaan, maka anda berhak mendapat bonus ini.

4.KOMISYEN RESELLER 100%

Kalau anda merasa bonus2 diatas tadi tidak mencukupi, boleh lah pula menjadi reseller dan promosikan produk2 web hosting GVO. Hasil jualan tersebut 100% masuk ke poket anda. POWER ni !

Cuba fikir perkara berikut:

Fakta menunjukkan purata 100,000 pelayar internet baru yang mengakses internet setiap hari. Tiada petanda ianya menurun. Ini peluang besar untuk membuat perniagaan diinternet.

Fakta juga menyatakan 99.9% mereka2 yang terlibat dalam " home based business " @ bisnes internet ini tak ada idea bagaimana biz internet ini berperanan secara teknikal & merasa bisnes ini tidak sesuai dengan mereka.

Fakta terakhir adalah untuk anda: Peluang terbesar bisnes online adalah " web hosting ". Tanpa web hosting, perniagaan internet ( laman web ) mustahil wujud. Secara purata 75,000 website baru diaktifkan setiap hari diseluruh dunia. Tak ke banyak tu ?.

Tak mahu kah anda ambil peluang ni untuk sediakan servis " web hosting " kepada mereka2 yang dinyatakan tadi ?. Hmmm..tapi ilmu anda tentang web hosting ini " zero " barangkali kan ?. Macam mana nak ambil peluang yang ada ni kalau ilmu tak cukup. Ya tak ??.

TAK USAH RISAU !!!

GVO dah mengambil kira semua tu dan akan lakukannya bagi pihak anda. Hari ni 100% pemilik peniagaan home based business menyedari akan kepentingan sesuatu website dalam perniagaan internet. Peluang anda besar untuk menjadi web hosting provider untuk mereka2 ini. Tapi anda tak ada idea tentang...

* Apa itu domain?

* Bagaimana nak setup web hosting ?

* Bagaimana nak setup data base, akaun2 email, firewalls, proxies, php dan lain2 ?

* Dan banyak lagi...

Mungkin timbul pertanyaan dalam diri..anda nak buat duit tapi malas nak servis pelanggan2 selepas jualan !.

TAK USAH RISAU !!!

GVO telah sediakan semuanya untuk anda. Reseller Hosting GVO akan lakukan hal2 penting berikut bagi pihak anda:

* Menyediakan Website Private Labelled Hosting ( atas nama anda ) untuk pelanggan menempah hosting melalui anda.

* GVO bantu anda setup " merchant account " untuk anda agar anda dapat terima pembayaran terus dari pelanggan.

* GVO akan lakukan hampir semuanya melayani pelanggan bagi pihak anda & anda seperti tidak lakukan apa2.

Apa Yang GVO Akan Lakukan Terhadap Pelanggan2 Anda ?

* GVO akan menjawab segala panggilan pelanggan2 bagi pihak anda 24 jam / 7 hari seminggu & semua ini dilakukan atas nama syarikat anda.

* GVO akan sediakan khidmat talian pager kecemasan 24 jam kepada setiap pelanggan anda.

* GVO akan kekalkan reputasi baik anda sentiasa dimata pelanggan. Oleh itu anda akan mempunyai akses terus ke Quality Control Manager anda serta melihat rekod bagaimana GVO melayani dan menjawab pelanggan anda. Dan anda berhak mendapat 100% KEUNTUNGAN RESELLER.

Saya Mau Test Drive GVO Selama 14 Hari !

No comments:

Post a Comment