Sunday, November 29, 2009

PayPal beri dollar di Facebook



Salam Sejahtera semua, dikesempatan ini saya ingin memberi maklumat promosi PayPal beri dollar di Facebook. Pihak PayPal dengan senangnya membahagi-bahagi dollar melalui facebook, siapa yang tak kenal facebook, di Malaysia merupakan laman web No satu mengatasi Googel, Yahoo dan You Tube.
Sesiapa yang belum punya akuan PayPal tentu tidak boleh ikuti program ini, sebaiknya Anda perlu daftar dulu dengan klik banner di bawah, panduan ada disini , cukup beberapa minit sahaja anda sudah terdaftar.


Program ini bernama PayPal Wishlist, adalah berupa sebuah aplikasi facebook, jadi kita tinggal pasang aplikasi aja, dan share kepada teman-teman. Sesuai namanya setelah join kita akan diminta untuk memilih 5 produk yang kita inginkan yang dijual di PayPal, hanya pilih tidak semestinya beli.
Untuk bonus daftar kita diberi $1, dan referensikan teman untuk join juga kita diberi $1. Total yang dapat kita peroleh adalah maksimal $100, jadi hanya 99 orang yang dapat terdaftar dengan referensi kita. Jika lebih, kita tidak lagi mendapat bonus untuk pendaftaran itu, maksudnya referensi yang ke 100 dan sesudahnya.
Promosi ini bermulai 16 November 2009, dan berakhir 31 Desember 2009. Jadi, waktu masih panjang , satu bulan lebih untuk menjemput semua teman-teman facebook kita. Dari semua teman kita, semoga semuanya mendapat dollar tersebut.
Pembayaran bonus langsung ditransfer ke akaun PayPal Anda maksima pada 28 Februari 2010. Selama masa itu Anda harus sesekali login ke akun PayPal Anda, karena jika bonus masuk, dan Anda tidak melakukan proses penerimaan dalam waktu maksimal 30 hari, bonus itu akan dikembalikan kepada PayPal.com.
Pendaftaran Link PayPal : klik disini!
Panduan pendaftarannya : klik disini
Untuk mulai program ini : klik disini!

Saturday, November 28, 2009

WEBS GROUP A1TEAMGOGVO ...TAK MENAJA DAPAT BONUS???..



Salam sejahtera

Selamat bertemu sekali lagi dan selamat menyambut Aidil Adha.
Saya ingin menyampaikan maklumat dan berita gembira bagi ahli2 GVO.

1. Ramai yang masih tidak menyedari tentang wujudnya laman webs promosi percuma
GVO dalam Bahasa Melayu. Jika anda belum lagi mendaftar, sila daftar sekarang.

http://www.A1TeamGoGVO.com/riah771

PENTING: Jika anda adalah ahli gogvo yang telah buat bayaran, setelah daftar di webs free BM
sila maklumkan segera kepada admin atau SMS username anda kepada saya segera untuk aktifkan
link anda. Jika anda hanya daftar free dan tidak buat bayaran, link anda tidak akan
diaktifkan dan jika anda promote link tersebut hasilnya akan menjadi hak orang
lain sebab nama anda tidak ada di GVO.

#Selepas anda daftar,>>>>>> http://riah771.gogvo.com/signup.php sila maklumkan kepada semua downline anda tentang berita baik ini
supaya jaringan downline anda cepat berkebang.

2. Tahukah anda dalam GVO, orang yang tak menaja pun terima bonus???....Sila rujuk
plan bonus GVO: Terdapat ramai downline saya yang telah dapat bonus walauun tidak menaja
dan jumlahnya semakin lama semakin besar. Mereka ini mendapat limpahan/spillover dari upline.
Tetapi untuk dapat hasilnya agak lambat berbanding orang yang menaja iaitu selepas
orang di bawah mereka membuat bayaran kali ke 2 atau renew. Orang yang tidak menaja ini juga
akan dapat free reentry. Itulah kehebatan plan GVO. Untuk keterangan detail rujuk webs saya.

http://www.my09biz.com/GVObonus.html

3. Ramai yang hanya mendaftar free dan belum buat bayaran ke gogvo. Mereka ini juga berpeluang
terima limahan dari upline. Terdapat ahli di bawah saya yang menerima limahan beratus orang
TETAPI sayang sekali disebabkan dia tidak buat bayaran USD1 dia tidak dapat login ke back
office gogvo dan tak tahu perkembangan yang berlaku. Mereka ini sebenarnya telah ada bonus
dalam akaun mereka. Jika mereka buat bayaran pasti mereka akan terperanjat melihat tiba2 ada
bonus dan cuma buka akaun paypal untuk keluarkannya. Jadi saya nasihatkan kepada mereka yang
belum buat bayaran USD1 supaya berbuat demikian untuk melihat perkembangan yang pesat
berlaku di bawah anda. Jika anda nampak ramai ahli di bawah anda, jangan bertangguh lagi
untuk terus buat bayaran bulan untuk terima bonus yang tidak di jangka ini. Jika anda sudah daftar
di gogvo dan hendak buat bayaran, caranya sila rujuk di FAQ

Jika anda ada apa soalan sila rujuk: http://www.my09biz.com/FAQ.html

Ok, setakat ini dahulu.... sentiasalah rujuk webs saya atau webs grou A1team.

Iklas

Dahlan.
60134646186

Tuesday, November 24, 2009

GVO: hantar email tanpa "spam" ke beribu orang denagn satu klik


Untuk ahli GVO

Kini anda mampu menaja dengan sistem paling mudah yang dsediakan
oleh GVO, cuma dengan "satu klik" sahaja. => RECRUITER

Ini adalah sistem "invite" secara automatik. Dengan menggunakan tool ini
anda boleh hantar email tanpa "spam" ke beribu orang denagn satu klik.

Ok, anda cuma perlukan lakukan langkah:
1) login ke
2) lihat sebelah kiri, klik banner RECRUITER
3) Masukan email anda dan passward email anda (jangan lupa pilih @yahoo
atau @gmail
4) Boleh edit From name & From email (saya cadangkan guna from email yang
bukan email peribadi supaya email anda tidak di penuhi dengan autorespond)
5) Boleh edit text massage jika mahu.
6) Klik "Next"
7) Biarkan sistem bekerja untuk anda....tunggu sehingga selesai... kemudian
klik "invite".... sistem akan hantar email.... tunggu hingga selesai.
**DALAM BEBERAPA MINIT SAHAJA ANDA SUDAH DAPAT HANTAR
EMAIL KEPADA BERIBU ORANG TANPA MENAIP EMAIL***

Untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan GVO sila kepautan di bawah
http://www.A1TeamGoGVO.com/riah771

Sunday, November 22, 2009

Mari kita lihat apa yang anda akan perolehi dengan GVO:


1.Pakej Lengkap 'Unlimited Private Labeled Reseller Hosting' (Nilai asal - $25 sebulan)

2.Pakej Lengkap 'Sistem Video Marketing' (Nilai asal - $99 sebulan)

3.Pakej Lengkap 'Unlimited Autoresponder System' (Nilai asal - $50 sebulan)

4.Pakej Lengkap 'Lead Capture and Prospecting System' (Nilai asal - $99 sebulan)

5.Pakej Lengkap 'Full Audio and Video Conference Set Up' (Nilai asal - $25 sebulan)

6.Perisian Hebat 'Website Monitoring' (Nilai asal - $25 sebulan)

7.Khidmat Nasihat dan Coaching Dalam Industri Pemasaran MLM (Nilai asal - $199 sebulan) - link akan diberikan selepas anda mendaftar.

Daftar dan Test Drive sendiri....

Saturday, November 21, 2009

Saya dan GVO: Bonus pertama USD455.61, skrg bonus ke 2 USD726.61...Jom ikut saya

BUKTI APA LAGI?..NAK USD MASUK AKAUN?..NAK LIHAT AKAUN
PAYPAL SAYA?....NI BARU 2 BULAN JADI PAID MEMBER DENGAN GVO
SEBUAH MLM TERBESAR DI DUNIA...
INILAH KEHEBATAN PLAN GVO: 2X10 BINARY HYBRID FORCED MATRIX &
FREE REENTRY

ADA DOWNLINE SAYA YANG TELAH TERIMA BONUS KE 2
MELEBIHI USD 800 INILAH KEHEBATAN PLAN GVO:
BINARY HYBRID FORCED MATRIX & FREE REENTRY

Daftar dan Test Drive sendiri....
Daftar "trial" untuk tempoh 14 hari hanya pada harga USD$1.00 sahaja.


Dahlan Ishak
0134646186

Wednesday, November 18, 2009

GVO: TAHNIAH KEPADA MEREKA YANG TELAH MENERIMA BONUS BULAN OKT

Pertama sekali saya ingin mengucakan tahniah kepada mereka yang telah mendapat bonus buat pertama kali atau buat kali kedua, terutama mereka yang berajaya mendapat lebih dari usd 500 bonus bulan Oktober walaupun baru masuk bulan ke dua. Itulah buktinya bahawa plan 2X10 binary hybrid forced matrix GVO memang menguntungkan dan cepat berkembang terutama bagi yang rajin membuat penajaan.

Masih terdapat juga ahli yang hanya mendaftar tetapi tidak buat apa2 bayaran walaupun USD1 untuk free trial. Mereka ini tidak dapat login ke member area dan tidak dapat melihat senarai sillover atau melihat perkembagan yang berlaku dalam GVO. Memang tidak dinafikan ada yang masih ragu2 dan mengambil sikap tunggu dan lihat.

Bagi meraka yang tidak memunyai kredit kad, jangan bimbang, anda boleh dapatkan debit kad dari mana2 bank, sila rujuk: http://www.my09biz.com/FAQ.html

Beberapa orang yang pernah signup dahulu tetapi tidak buat bayaran, nama mereka telah dikeluarkan dari sistem, anda boleh register semula dengan menggunakan email yang baru. Beberapa orang telah hubungi saya dan menyatakan ingin sertai semula GVO setelah melihat bukti bayaran dari GVO. Ingin saya nyatakan, ini bukanlah kali pertama atau kali kedua GVO
buat bayaran tetapi telah lebih 12 tahun melalui Kiosk.

Sekali lagi saya cadangkan supaya sdr/i membuat penajaan suaya cepat dapat income yang lumayan berbanding dengan hanya menunggu spillover. Keada mereka yang baru sahaja menyertai GVO dan masih ragu2 tentang GVO di sini saya sertakan bukti bayaran GVO ke akaun paypal saya.Sila rujuk lan bonus GVO di http://www.my09biz.com/GVObonus.html



sekian, iklas dari

Dahlan
0134646186





Saturday, November 14, 2009

GVO: BONUS MASUK SETIAP HARI

Ranking GVO terus berada di atas dan menjadi pendahulu MLM online terbesar dunia.
Berlum
pun genap 2 bulan menjadi paid member, saya dan beberapa rakan di GVO
telah mendaat
pendaatan yang memuaskan. Setiap hari USD masuk ke akaun GVO kami
dan dijangkan jumlahnya akan semakin besar bebera
pa bulan lagi.

Anda juga tentu mahu USD masuk ke akaun GVO anda seperti di ini:




Bagaimana caranya supaya USD masuk ke akaun sdr/i setiap hari???...
Jawaannya: MUDAH SAHAJA

Anda perlu promote, tidak kira dengan apa cara sekali pun, samada dengan menghantar
email, iklan percuma, iklan berbayar dan sebagainya secara berterusan. Apa yang penting
dapatkan sebanyak direct psonsor yang mungkin. Apabila anda ada direct psonsor yang ramai
ada akan dapat bonus dari pendaatan direct spsonsor anda setiap hari dan bila jaringan anda
besar jumlah ini akan bertambah besar dan di tambah pula dengan bonus matrix dan bonus
FREE dari reentry. Sila rujuk cara dapat bonus:.http://www.my09biz.com/GVObonus.html

Berbanding dengan hanya menunggu sillover yang lambat dapat bonus sebab anda hanya akan
dapat bonus apabila downline anda yang di taja oleh ornag lain membuat renew bayaran bulan
ke 2 dan seterusnya.

Kepada mereka yang aktif menaja pastinya menunggu bonus masuk ke paypal antara 15hb-25hb
iaitu beberapa hari sahaja lagi.

Forwardkan email saya ini kepada downline anda.

Semoga kita sama-sama bejaya bersama GVO.

Iklas
Dahlan

Monday, November 9, 2009

GVO - Affiliate Generasi Baru Tercanggih Dan Lengkap.

GVO - Affiliate Generasi Baru Tercanggih Dan Lengkap.
Projek Terbaru " Home Based Income" Yang Menggemparkan 2009 !!!
Pendapatan Pasif Sehingga RM17,000 Sebulan !

Peluang yang tidak wajar diabaikan oleh semua usahawan dalam perniagaan internet.
Pasti ada sebabnya kenapa sebilangan besar internet marketer dunia yang hebat2 seperti dibawah ini kini telahpun menyertai GVO !

Berikut adalah sebahagian daripada nama-nama hebat dalan dunia Internet Marketer



BE NEXT TO JOIN OUR LEADERSHIP TEAM AND PROFIT
WITH SOME OF THE GREATEST GURU’S ONLINE

Senarai diatas hanya sebahagian daripada internet marketer dunia yang hebat dan terkenal. Mereka ini merupakan orang2 yang berfikiran positif dan yang lebih arif serta lebih peka mengenai peluang2 pendapatan di internet seperti ini. Dan yang menguntungkan kita semua adalah.... dengan penyertaan mereka2 ini ianya akan menyumbangkan spillover global yang sangat besar dan pantas ke dalam susunan plan matrix 2 X 10 untuk saya, anda dan sesiapa saja yang cepat mendaftarkan diri dan mengisi kedudukan yang kosong dalam matrix GVO iaitu sementara tarikh pelancaran sebenar GVO dilakukan.

OUR OPPORTUNIS IS UNMATCHED
2 BY 10 BINARY HYBRID FORCED MATRIX
Syarikat induk GVO iaitu Telco Advertising Ltd telahpun bertapak lebih 30 tahun. Sebuah syarikat yang benar2 kukuh dan mempunyai " track record " cemerlang lebih dari 10 tahun dalam perniagaan networking melalui anak syarikatnya www.kiosk (kiosk.ws) iaitu syarikat penyedia tapak laman web terkemuka dunia.

Joel Therien (Presiden dan founder wwwkiosk) kini membuat keputusan untuk melakukan penjenamaan semula ( re-branding ) dengan menggabungkan semua perniagaannya dan menamakannya GVO (Global Virtual Opportunities). GVO menawarkan kombinasi produk2 yang tercanggih dalam pelbagai pilihan "Pakej Penyertaan" bersama insentif & ganjaran melalui Pelan Pemasarannya yang sungguh menarik. Di GVO semua affiliate berpeluang mendapat pulangan sehingga $4,600 sebulan walaupun tidak berjaya melakukan penajaan. Kerana GVO mempunyai satu sistem terbaru dikenali sebagai 2 X 10 Binary Hybrid Forced Matrix yang julung2 kali diimplementasikan didunia.


Daftar dan Test Drive sendiri....
Anda boleh mendaftar "trial" untuk tempoh 14 hari hanya pada harga $1.00 sahaja.

Setelah mendaftar "trial" anda bolehlah "Login" dan melihat serta mencuba sendiri semua kemudahan dan kelengkapan yang disediakan dalam laman GVO peribadi anda.... Anda juga sudah boleh mulai membuat promosi dan membuat penajaan ahli-ahli baru untuk rangkaian anda....
....Dan jika anda berpuas hati....anda bolehlah meneruskan penyertaan anda selepas tempoh "Trial" 14 hari tersebut!!

Tidak kira samaada anda kini telahpun mempunyai perniagaan yang lain dan mahu memasarkannya menggunakan kemudahan dan kelengkapan yang GVO sediakan ataupun mahu menjadikan GVO ini sebagai perniagaan utama anda..



Lihat & buatlah penilaian anda sendiri dengan segera kerana....
" when new opportunity arises...timing is everything "....
Inilah diantara satu kunci utama kejayaan dalam dunia bisnes networking.

KLIK dan Daftar sekarang....

Tuesday, November 3, 2009

PELANCARAN GVO MALAYSIA - MLM CYBER TERCANGGIH


RM17,000 +++ Potensi Pendapatan Pasif Sebulan !!!

PLAN PEMASARAN

1. QUICK START BONUS

50% komisyen dibayar terus kepada anda bagi setiap penajaan yang dibuat pada bulan pertama. Misalnya anda menaja 10 ahli dalam bulan pertama. Anda akan mendapat 50% komisyen dari bayaran penyertaan mereka dan juga 50% komisyen dari penyertaan ahli yang jatuh dalam susunan matrix mereka. Ini adalah bonus segera yang akan dibayar kepada ahli2 yang membuat tajaan disepanjang bulan pertama dia mengatifkan akaun GVO.

* Dengan hanya menaja 2 ahli dibulan pertama, seseorang itu sudah mula menjana keuntungan

2. BINARY HYBRID MATRIX BONUS

Selepas sebulan downline anda menyertai GVO, sampailah masa sebenar untuk anda menjana pendapatan yang lumayan tanpa had. Pihak GVO akan mula bayar Bonus Matching ( Matching Bonus ) sebanyak 20%. Anda bukan hanya akan mendapat Bonus Matrix sehinngga 10 level ( hasil spillover ) malah juga akan menikmati Matching Bonus 20% sehingga 10 level bagi setiap downline yang anda taja.

Contoh:

Katakan anda telah menaja 4 ahli yang secara keseluruhannya telah mendapat bonus sebanyak $5,000. Anda sebagai penaja mereka juga akan mendapat komisyen tidak kurang $5,000 serta tambahan $4,000 lagi sebulan dalam bentuk Bonus Penajaan.

Re-Entry Bonus

Sebaik anda mempunyai " direct downline " yang ditaja sendiri serta rangkaian dibawahnya seramai 14 orang atau lebih, anda akan mendapat satu unit baru " re-entry "percuma ke dalam hiraki matrix yang akan menggandakan lagi pendapatan anda. Begitu juga bila ahli kedua yang anda taja berjaya kembangkan network mencapai 14 orang, anda mendapat satu lagi unit " re-entry" percuma. Begitulah proses seterusnya dan anda boleh mendapat seberapa banyak unit " re-entry " percuma hanya jika anda menaja serta membantu ahli2 tajaan anda berkembang.

Bagaimana unit2 " re-entry " ini boleh menggandakan pendapatan anda ?. Bila anda layak imot "re-entry" percuma, anda boleh memilih dimana saja anda ingin "placing" unit anda ini didalam network anda sedia ada. Misalnya anda dapati seorang ahli bawahan anda agak aktif dan berfikiran positif, anda boleh " placing " unit anda dibawah ahli tersebut dengan cara kelik link " add profit " dihujung nama ahli2 tersebut. Secara tak langsung anda juga boleh membantu ahli tersebut memaksimakan pendapatannya selain matrix 2 X 10 unit " re-entry " anda itu menyumbangkan lagi pasif income ( Bonus Matrix ) sebanyak $4,600 kepada anda. Bayangkan kalau ada 5, 10 @ 50 unit2 "re-entry" anda dalam matrix GVO !.

Nota:

* Bonus Matrix - Adalah Bonus auto yang dibayar berdasarkan placing / susunan unit2 ahli yang jatuh dalam hiraki matrix 2 X 10 seseorang ahli tidak kira samada unit2 tersebut adalah hasil tajaan sendiri atau disebabkan limpahan ( spillover ) dari aktiviti penajaan upliners mahu pun hasil sumbangan penajaan ahli2 bawahan. Ini adalah satu bentuk pendapatan pasif yang mampu menymbangkan pendapatan maksima sehingga hampir $4,600 sebulan. Ahli2 yang 100% pasif hanya boleh mencapai pendapatan maksima bulanan sebanyak ini saja. Bagaimana pun ahli2 GVO yang aktif membuat penajaan boleh menggandakan Bonus Matrix ini melalui unit2 " re-entry " seperti yang dijelaskan diatas tadi. Bonus Matrix ini berulang2 kerana aktiviti " monthly renewal ".

* Bonus Matching - Ini bukannya Bonus Pasangan ( Pairing ) seperti mana yang diamalkan dalam mana2 Plan Binari lain. Ia sama sekali berbeza. Sebagai contoh ( rujuk imej diatas ) - Anda menaja 2 orang ahli & sistem GVO menyusunnya dilevel 1 anda iaitu kiri & kanan. Maka anda berhak mendapat Bonus Matching sebanyak 20% daripada pendapatan 2 ahli yang anda taja tadi. Jika pendapatan mereka pada bulan tersebut masing2 $1000, maka Bonus Matching anda ialah ( 20% X $1000 ) + ( 20% X $1000 ) yang bersamaan dengan $400. Tajalah seramai mana pun dan placinglah dimana2 pun, anda tetap layak mendapat bonus ini sebanyak 20% dari pendapatan bulanan ahli yang anda taja sehinggalah sedalam 10 level. Tidak perlu berlaku pasangan @ " pairing " sebagaimana dalam plan binari lain. Bonus Matching ini berulang2 sama seperti Bonus Matrix kerana aktiviti " monthly renewal ".

* PENTING :

Plan kedua mula berjalan setelah usia keahlian seseorang ahli melepasi 30 hari.

3. BONUS POOL

GVO juga menawarkan Bonus Pool kepada ahli2 yang layak. Sebanyak 10% dari keuntungan bersih syarikat akan diasingkan setiap bulan untuk peruntukkan Bonus Pool ini. Ahli2 GVO yang aktif membuat penajaan dan berada di rating 20 teratas yang membuat penajaan paling ramai pada bulan2 tertentu layak berkongsi Bonus Pool ini.

Misalnya anda join hari ini dan anda menaja 10 orang pada bulan yang sama. Jika anda adalah antara yang berada dalam senarai 20 pertama yang banyak membuat penajaan, maka anda berhak mendapat bonus ini.

4.KOMISYEN RESELLER 100%

Kalau anda merasa bonus2 diatas tadi tidak mencukupi, boleh lah pula menjadi reseller dan promosikan produk2 web hosting GVO. Hasil jualan tersebut 100% masuk ke poket anda. POWER ni !

Cuba fikir perkara berikut:

Fakta menunjukkan purata 100,000 pelayar internet baru yang mengakses internet setiap hari. Tiada petanda ianya menurun. Ini peluang besar untuk membuat perniagaan diinternet.

Fakta juga menyatakan 99.9% mereka2 yang terlibat dalam " home based business " @ bisnes internet ini tak ada idea bagaimana biz internet ini berperanan secara teknikal & merasa bisnes ini tidak sesuai dengan mereka.

Fakta terakhir adalah untuk anda: Peluang terbesar bisnes online adalah " web hosting ". Tanpa web hosting, perniagaan internet ( laman web ) mustahil wujud. Secara purata 75,000 website baru diaktifkan setiap hari diseluruh dunia. Tak ke banyak tu ?.

Tak mahu kah anda ambil peluang ni untuk sediakan servis " web hosting " kepada mereka2 yang dinyatakan tadi ?. Hmmm..tapi ilmu anda tentang web hosting ini " zero " barangkali kan ?. Macam mana nak ambil peluang yang ada ni kalau ilmu tak cukup. Ya tak ??.

TAK USAH RISAU !!!

GVO dah mengambil kira semua tu dan akan lakukannya bagi pihak anda. Hari ni 100% pemilik peniagaan home based business menyedari akan kepentingan sesuatu website dalam perniagaan internet. Peluang anda besar untuk menjadi web hosting provider untuk mereka2 ini. Tapi anda tak ada idea tentang...

* Apa itu domain?

* Bagaimana nak setup web hosting ?

* Bagaimana nak setup data base, akaun2 email, firewalls, proxies, php dan lain2 ?

* Dan banyak lagi...

Mungkin timbul pertanyaan dalam diri..anda nak buat duit tapi malas nak servis pelanggan2 selepas jualan !.

TAK USAH RISAU !!!

GVO telah sediakan semuanya untuk anda. Reseller Hosting GVO akan lakukan hal2 penting berikut bagi pihak anda:

* Menyediakan Website Private Labelled Hosting ( atas nama anda ) untuk pelanggan menempah hosting melalui anda.

* GVO bantu anda setup " merchant account " untuk anda agar anda dapat terima pembayaran terus dari pelanggan.

* GVO akan lakukan hampir semuanya melayani pelanggan bagi pihak anda & anda seperti tidak lakukan apa2.

Apa Yang GVO Akan Lakukan Terhadap Pelanggan2 Anda ?

* GVO akan menjawab segala panggilan pelanggan2 bagi pihak anda 24 jam / 7 hari seminggu & semua ini dilakukan atas nama syarikat anda.

* GVO akan sediakan khidmat talian pager kecemasan 24 jam kepada setiap pelanggan anda.

* GVO akan kekalkan reputasi baik anda sentiasa dimata pelanggan. Oleh itu anda akan mempunyai akses terus ke Quality Control Manager anda serta melihat rekod bagaimana GVO melayani dan menjawab pelanggan anda. Dan anda berhak mendapat 100% KEUNTUNGAN RESELLER.

Saya Mau Test Drive GVO Selama 14 Hari !

Monday, November 2, 2009

“Sebab apa Multi-Level Marketing tidak disukai…”

Sebab apa orang ramai tidak mahu menyertai Multi-Level Marketing, bukan kerana modal yang dikenakan , bukan kerana produk yang dihasilkan tetapi kerana satu sebab iaitu tidak suka menjemput orang ramai menjadi ahli dengan kata lain tidak suka PROMOSI. Bayangkan produk MLM masih baru, kawasan pasaran yang terhad dan harga produk mahal dari kebiasaan produk menyebabkan agen sangat sudah hendak menjual produk. tersebut.

Oleh itu, anda termasuk diri saya memang tidak suka kepada perniagaan ini tetapi ingat, sudah ramai individu menjadi jutawan dari perniagaan tersebut.

Tahukah Anda!!!!

“35 peratus jutawan di Malaysia adalah Jutawan MLM. Nilai bisness MLM melebihi RM 4 billion. Angka ini memberikan satu petanda yang positif bahawa sudah tiba masanya MLM menjadi industri yang terhebat di dunia. Abad ke-21 adalah milik MLM…” siapa tak kenal DCL, CNI dll

Dengan mengunakan pendekatan baru, medium baru permasahan tersebut dapat diselesaikan. Dengan percambahan pengunaan Internet di seluruh dunia, pengunaan kard kredit/debit kard dan paypal . Lahirnya googel, you tube, yahoo, jaringan-jaringan social networking seperti facebook,. myspace, twitter dan lain-lain. Pengiklanan berbayar dan percuma di laman-laman web menyebabkan perkara tersebut menjadi lebih senang dan mudah.

Peniaga atau agen tidak lagi perlu bertemu atau bercakap dengan orang ramai (prospect). Mereka perlu MENGKLICK satu LINK ID di laman-laman web contoh seperti face book maka mereka menerima masej promosi dari agen (affiliate) atau peniaga. “Sangat mudahkan…..” tanpa membuang masa daftarlah di GDI (murah) atau GVO(termampu).


. Bak kata perpatah “tuah ayam nampak kaki, tuah manusia siapa yang tahu”. Impian akan menjadi kenyataan

Top Sites

http://www.alexa.com/topsites

Top Sites in Malaysia

http://www.alexa.com/topsites/countries/MY

GVO: THE LARGEST MLM ONLINE

Jangan Lepaskan Peluang Untuk Menyertai

GVOcom dulunya di kenali sebagai wwkiosk adalah penyedia tapak laman web yang terkenal di seluruh dunia. Ramai daripada Top Internet marketer di seluruh dunia menggunakan perkhidmatan laman web daripada wwkiosk. Mereka juga adalah penyedia kepada sistem Conference secara online yang terkenal iaitu HotConference ... Kini mereka mengabungkan kesemuanya dan menamakannya GVOcom

Pelancaran GVO: 20hb Oktober 2009

PENJELASAN KIRA BONUS GVO

secara details

SERTAI SEKARANG

Sunday, November 1, 2009

Rahsia Promosi: GDI atau GVO

Setelah mendapat kredit Kard atau debit Kard, boleh mendaftar salah satu program GDI (murah) atau GVO(termampu). Setelah pendaftaran diterima dan kita mendapat DOMAINS atau LINK ID maka bolehlah melakukan Promosi..Promosi..Promosi. Salah satu keadah promosi yang murah dan berkesan: melalui Face Book. Untuk keterangan lanjut ikuti penerang dari Saudara Mazlan .




Extract yahoo usernames from yahoogroups