Thursday, January 3, 2013

Jana Pendapatan 2013


Salam sejahtera buat semua,
Hari ni saya nak kongsi cara simple nak jana pendapatan sampingan di internet .. cara ini tak la boleh menjadikan sahabat semua jutawan segera namun jika kena caranya boleh la buat top up untuk bayar segala bil utiliti tu setiap bulan…
Mula-mula layan gambar dulu…


Ok kat atas tu adalah payment proof untuk program ini…
Program ni agak simple .. tak perlu laman web .. tak perlu modal dan tak perlu sahabat semua mengadap komputer setiap hari pun…
Apa yang perlu dilakukan adalah :
1.Daftar program >>> disini 
2.Masukkan segala maklumat yang diperlukan..
3.Pilih mana-mana url yang hendak dipendekkan .. contoh http://www.hmetro.com.my masukkan dibahagian yang telah diberikan..dan anda akan diberikan url begini >> http://adfoc.us/469396510982 yang mana jika url ini diklik anda akan dibawa ke akhbar online harian metro …
4.Sebarkan url yang diberi tadi..
5.Setiap klik yang diterima dari url tersebut pihak adfoc.us membayar kita ..
Mudah bukan ?.. hehe .. kat mana nak sebar url.. mudah saja .. saya yakin 100% semua sahabat ada akaun media sosial seperti twitter atau facebook … ha … sebar sahaja disana ..insyaallah setiap hari ada sahaja klik yang terhasil dan disitu income kita akan meningkat tanpa kita sedar ..
ok, sebarang pertanyaan boleh tanya kat bahagian komen .. insyaallah saya jawab…
sekian cara menjana pedapatan sampingan di internet kali ini… terima kasih





Friday, November 19, 2010

Dapatkan ianya PERCUMA untuk 1 Juta Pengunjung

Tidak perlu bayar untuk iklan anda lagi !!!!!

Anda boleh menggunakan sistem pemasaran baru kami untuk menghantar lebih dari 1 juta pengunjung ke website anda ianya benar-benar percuma. Yang lebih penting lagi anda boleh berhenti membuang wang untuk iklan yang belum tentu bekerja untuk anda.

Sekarang sign up sistem baru kami, pemasaran percuma profesional, dan membiarkannya ia bekerja bagi anda untuk menambah jumlah pengunjung yang sebenarnya ke website anda.

Ini adalah alat pemasaran yang anda perlukan dan ia adalah benar-benar percuma .........!

Sistem ini boleh menghantar lebih dari 1 juta pengunjung yang dijanjikan ke laman web anda hanya dalam 30 hari.

Apa tunggu lagi....????

Lawati



Dan biarkan ianya bekerja untuk anda hari ini.

Pencen Tetap11

Monday, May 3, 2010

Ada barang tak pakai? Jangan simpan, jual !



Penerangan dari Raja Kamil klick gambar di atas

Salam hormat;

Anda ada kasut, handphone, komputer atau barang-barang terpakai lain?

Barang-barang ni, kalau dibiarkan akan buat menyemak je kat stor belakang rumah tu.

Kalau nak buang, sayang. Dah lah nak dapat dulu bukan main susah, tapi, kalau tak buang,..ahh, serba salah pulak.

Ha, itulah dilemma saya beberapa bulan yang lepas. Sehinggalah baru-baru ini saya terjumpa satu cara bagaimana menukarkan barangan terpakai tadi kepada wang tunai.

Nak tahu caranya?

Ok, mudah sahaja. Anda lawati www.mudah.my, dan iklankan barangan terpakai tersebut.

Senang sangat, tak perlu daftar atau bayar apa-apa pun.

Baiklah, sebenarnya, tip di atas merupakan sedutan daripada produk terbaru Raja Kamil (www.rajakamil.biz)

Produk yang boleh didapati di http://dot-my.com/index.php?ref=riah771 , sebenarnya mempunyai :
-5 cara untuk buat duit di mudah.my
-2 cara untuk jadikan iklan anda menarik
-8 cara untuk tukarkan pelawat iklan anda kepada pembeli serta merta
-serta beberapa tips dan trik lagi.

Betul, semua tip itu anda boleh dapati di http://dot-my.com/index.php?ref=riah771

Sekarang ini, dapatlah anda jadikan rumah anda kemas sikit di samping mendapat pendapatan sampingan. Jual surat khabar lama pun belum tentu boleh dapat RM342 dalam seminggu.

Jangan lupa layari http://dot-my.com/index.php?ref=riah771 hari ini juga.

PS : Dengar cerita, produk ini akan dinaikkan harga dalam masa terdekat

Saturday, April 17, 2010

Duit cepat , Tanpa modal

kalau nak dapatkan duit segera, boleh dapatkan kat program ni, tanpa perlu keluar modal,
tapi pastikan kita ada akaun paypal dulu.

Justin Michie, pakar internet sedang membuat promosi berkenaan buku terbaru beliau.
Sesiapa yang memperkenalkan buku beliau dan berjaya mendapat signup anda mendapat $1.00 atau RM3.30 setiap signup.


oleh itu...

Jika 10 orang signup anda dapat $10.00 atau RM30.30!
Jika 100 orang signup anda dapat $100.00 ayau RM330.30!
Jika 500 orang signup anda dapat $500.00 atau RM1,650.00!


Duit anda akan dibayar melalui paypal dan promosi ini.
bermula dari 15hb April sehingga 30hb April !


Daftar di :

http://www.internetmarketinggonewild.com/amember/go.php?r=1831

( Penting : Periksa email anda sejurus selesai memberi nama dan email untuk pengesahan dan download ebook tersebut)

Cara paling mudah untuk sebarkan perkara macam ni, masukkan dalam email kempen dan sebarkan kepada subscriber anda, atau blast dalam facebook

Pencen Tetap

Friday, April 16, 2010

MyLook.com

Pada hari ini, saya ingin kongsikan dengan anda sebuah program engine search
terbaru iaitu MyLook.com

MyLook.com ialah sebuah enjin carian baru yang menawarkan saham percuma
kepada ahli-ahli yang mendaftar dan melakukan carian menggunakan MyLook.com.
Pendaftaran dan keahlian adalah percuma.

Tawaran ini mungkin hanya sah pada peringkat awal pelancaran MyLook.com dan
MyLook.com berhak menarik balik tawaran ini di masa hadapan. Bagaimana pun,
semua unit saham yang telah anda kumpul akan terus menjadi milik anda dan
mendatangkan pulangan bulanan.

Setiap unit saham MyLook.com bernilai 22 cents (USD) buat masa sekarang.
Setiap unit saham akan memberikan pendapatan bulanan kepada anda dalam
bentuk dividen bulanan.

Sertai MyLook.com sekarang dan dapatkan:

-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5
carian menggunakan MyLook.com pada hari tersebut.
-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).
-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan
20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Anda tidak perlu memperkenalkan peluang ini kepada sesiapa pun untuk
menerima bayaran dari MyLook.com tetapi jumlah saham yang dapat anda kumpul
adalah terhad kepada $0.22 x 5 = $1.10 sahaja setiap hari.

Tetapi sekiranya anda ingin mendapat pendapatan bulanan secara pasif dan
percuma untuk jangkamasa panjang, anda boleh memperkenalkan rakan-rakan dan
anda akan mendapat lebih banyak saham percuma pulangan yang berlipat-ganda.

*http://mylook.com/join.php?x=25319
*
*
*
*
***** Pastikan anda sentiasa login akaun anda semasa menggunakan MyLook ni
utk mndpt hasilnya. *

Tuesday, April 13, 2010

Panduan menjana pendapatan menerusi blog

1. Individu mestilah mempunyai Internet serta komputer riba yang mudah dibawa ke mana-mana.
2. Mulakan membaca blog popular kemudian tinggalkan komen pada lima blog popular ini.
3. Kemudian untuk setiap blog yang sudah diberi komen, cari pula blog lain kemudian tinggalkan tiga komen di situ begitulah seterusnya sehingga iaa berkembang.
4. Buat template yang menceriakan dan bukan hanya mengambil template sedia ada.
5. Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan.
6. Mendaftar dengan laman web Nuffnang untuk memastikan blog menerima iklan daripada Nuffnang.
7. Rajin serta tidak kenal erti putus asa. metro

Thursday, April 8, 2010

Etika Rangkaian Sosial

1. Semua awam- pastikan anda tidak masukan segalanya di dalam laman web sosial anda kerana apa yang anda paparkan akan menjadi terbuka kepada awam. Ketahui setelah anda masukan ke dalam web (contoh: facebook)anda pasti tidak dapat mengawal.

2. Segala dimeterai – Jika anda mengunakan rangkaian social walaupun anda cuba menjadi orang yang tiada nama (anonymous) anda pasti akan dapat dikesan kerana jejak anda di dalam internet pasti meninggalkan kesan seperti tapak kaki di dalam pasir. Anda juga secara tidak langsung terikat dengan sebarang perjanjian pengunaan yang anda setuju semasa pendaftaran.

3. Tidak semua jujur dan benar – anda hendaklah tahu yang bukan semua di dalam internet itu benar dan betul.

Mungkin orang itu mengunakan gambar orang lain untuk Facebooknya dan juga maklumat yang dipaparkan juga palsu. Ingat segalanya mungkin di dalam Internet.

4. Tapis diri anda sendiri – Pastikan apa yang anda taipkan dalam laman web itu tidak menganggu atau mengugat orang lain. Jangan taburkan fitnah atau jangan lepaskan geram anda secara langsung terus kepada individu. Berkiaslah jika perlu.

5. Tidak semua perlu tahu- Anda tidak perlu memasukan segalanya di dalam web. Pastikan yang maklumat yang anda sampaikan itu sesuai untuk umum atau tidak. Jika ia merupakan maklumat sensitive pastikan ia tidak terkeluar.

6. Asingkan – Jika anda ada rakan yang ramai anda boleh buka sebuah laman web peribadi dan asingkan segala kandungannya berbanding dengan lawan web kerja atau profesion anda. Jangan masukan bahan-bahan kerja anda dalam lawan web peribadi anda – rujuk MP